Кіровоградські податківці викрили резонансний факт невиплати зарплатні та внесків на пенсійне страхування

Вересень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1361 | Коментарі: 0

Як встановили співробітники податкової міліції Олександрійської ОДПІ, керівництво місцевого державного підприємства з березня 2010 року по квітень 2011-го безпідставно не виплачувало заробітну плату 150 власним працівникам. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі ДПА Кіровоградської області

Іншим сорока восьми співробітникам зарплатня виплачувалась частково та лише продукцією підприємства. При тому, посадові особи підприємства, незважаючи на наявність 1,2 млн. грн. боргу із заробітної плати та 4 млн. грн. – з пенсійного страхування, в порушення діючого законодавства більше 1 млн. грн. витратили на оплату електроенергії, придбання пального, ремонт машин, будівель, придбання канцтоварів тощо.
Як відзначив в. о. першого заступника голови – начальник управління податкової міліції ДПА у Кіровоградській області Анатолій Куруп, прокуратурою регіону відносно службових осіб зазначеного підприємства порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.1. ст. 175, ч. 3 ст.212-1, ч. 3 ст. 364 Кримінального кодексу України. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool