Кіровоградські платники за сім місяців нинішнього року перерахували до зведеного бюджету 1 млрд. 680 мільйонів гривень

Серпень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 895 | Коментарі: 0

З цієї суми до державного бюджету надійшло майже 470 млн. грн. податкових платежів.

Такого результату вдалося досягти за рахунок добровільної сплати податків у розрізі основних бюджетоутворюючих платежів. Так, протягом цього часу державна скарбниця отримала 132,0 млн. грн. податку на прибуток підприємств, 249,9 млн. грн. ПДВ, майже 14,0 млн.грн. платежів за користування надрами, 12,8 млн.грн. збору за спеціальне використання води і 7,9 млн. грн. акцизного податку.
Також з початку 2013 року в держбюджет було перераховано 295,3 млн. грн. митних платежів. Зокрема, в липні надійшло 42,6 млн. грн., що на 3,3 млн.грн. (8,5%) більше ніж у минулому році.
Не менш результативною виявилася робота співробітників Головного Управління Міндоходів у Кіровоградській області з наповнення місцевих бюджетів. Всього з початку року платниками податків сплачено 915,5 млн. грн., або 108,3% доведеного завдання. Проведений аналіз показав, що збільшення надходжень до місцевих бюджетів відбулося за рахунок надходження 640,2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, 148,4 млн. грн. плати за землю та 57,4 млн. грн. єдиного податку.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool