Кіровоградські підприємці майже втричі збільшили сплату єдиного податку

Серпень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 1

Після переходу на нову модель спрощеного оподаткування вони спрямували до бюджету 32,7 млн. грн. Це перевищує минулорічні надходження цього податку майже на 21,1 млн. гривень.

Пожвавлення економічної активності бізнесу сприяло також збільшенню обсягів сплати податку на доходи фізичних осіб. За січень-липень 2012 року надходження від цього податку до місцевого бюджету Кіровоградщини склали 590,8 млн. грн., або на 84,9 млн. більше від минулорічних результатів (темпи зростання становлять 16,8%).
Крім того, надходження від землекористувачів з числа фізичних осіб зросли на 32,5%. Громадяни за 7 місяців 2012 року сплатили до бюджету за свої земельні ділянки 23,7 млн. грн.
Після запровадження нової моделі спрощеної системи оподаткування з початку року загальна кількість представників малого бізнесу на Кіровоградщині зросла. Так, станом на 1 липня 2012 в регіоні зареєстровано 21,4 тис. платників єдиного податку – фізичних осіб, тоді як станом на 1.08.2011 їх було лише 18,9 тис.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool