Кіровоградські майстрині східного танцю - найкращі

Червень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1248 | Коментарі: 0

Вихованки зразкового хореографічного колективу східного танцю «Медея» дитячо-юнацького клубу «Гермес» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради взяли участь у Відкритому чемпіонаті східних, індійських, циганських танців і танців інших народів світу «Ель-Фаюм – 2016», який відбувся 4 червня у м. Київ.

В обов’язковому відбірковому турі Чемпіонату України за версією УАВСТ пробували свої сили 342 учасники із 29 клубів різних міст України: Чернігова, Вінниці, Краматорськ, Києва, Сміли, Івано-Франківська, Кіровограду та інших.
Не зважаючи на жорстку конкуренцію у запеклій боротьбі вихованки колективу «Медея» вибороли в різних номінаціях “соло” – вісім перших, чотири других та одне третє місце, а в групових танцях – сім разів ставали першими і одного разу другими.
Тренує танцівниць керівник школи східного танцю «Медея» - суддя міжнародної категорії по беллідансу Тетяна Зеленько.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool