Кіровоградські лялькарі запрошують дітвору на свято

Травень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

Щороку, до Міжнародного дня захисту дітей, колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок готує велику розважальну програму.

Крім благодійного обслуговування підшефних, вихованців Новомиргородської спеціалізованої школи-інтернату, лялькарі влаштують зустрічі з улюбленими казковими персонажами для дітвори Знам’янського дитячого будинку, Староосотського протитуберкульозного санаторію, кіровоградських сиротинців, юних пацієнтів дитячого реабілітаційного центру та інших.

31 травня, в рамках благодійної акції «Свято білої квітки», театрали разом з громадською організацією «Просвіта» проведуть у кафе «Казка» розважальну програму з виставою «Як Кошеня вчилося» для вихованців шкіл-інтернатів та дитячих будинків міста.

А на стаціонарі о 12.00 годині для дітей відбудеться чудова інтерактивна вистава за п’єсою М.Супоніна «Бука» і традиційна ігрова програма.

1 червня на театральному подвір’ї на дітвору чекатиме святкова програма з конкурсом малюнку на асфальті «Моя квітуча Батьківщина», дитячим караоке «Український соловейко», веселими стартами «Малючок-козачок», обов’язковими дарунками, солодощами і морозивом.

Після розваг лялькарі запропонують відвідувачам переглянути одну з останніх прем’єр, виставу з ростовими ляльками «Зачарований дарунок» за п’єсою Н.Педько. Початок програми заплановано на 11.30 годину. Усі на свято до театру ляльок!!!


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool