Кіровоградські гирьовики гідно представили Україну

Липень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

Із 10 по 16 липня у болгарському місті Золоті Піски проходив відкритий чемпіонат Європи з гирьового спорту серед чоловіків, жінок, юніорів та ветеранів за версією Міжнародного союзу гирьового спорту.

У престижному турнірі взяли участь 228 спортсменів із 19 країн. Спортивну честь Україну відстоювали гирьовики із Києва, Харкова, Тернополя, Рівного та 3 представники комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» - Сергій Шевченко, Олексій Журба та Роман Демидов.
Під час урочистого відкриття чемпіонату група силового жонглювання гирями «Дай Бог здоров’я» КДЮСШ № 1 Кіровоградської міської ради продемонструвала виступ із палаючими гирями.
Змагання відбувалися в чотирьох номінаціях: двоборство та поштовх гир довгим циклом у чоловіків, ривок гир у жінок, а також жонглювання гирями індивідуально та парно.
Кіровоградські спортсмени Сергій Шевченко і Олексій Журба завоювали звання чемпіонів Європи в парному жонглюванні гирями.
Олексій Журба, підійнявши 40 разів гирю вагою 32 кг, виборов бронзову нагороду серед юніорів у поштовху гир довгим циклом.
Олексій Журба та Роман Демидов також стали бронзовими призерами чемпіонату Європи у складі збірної команди України в естафеті. За правилами змагань п’ять спортсменів по черзі підіймали 32-кілограмову гирю протягом 3-х хвилин. Олексій здійснив 35 підіймань у ваговій категорії 73 кг, а Роман підійняв гирю 55 разів у ваговій категорії 95 кг, що суттєво вплинуло “бронзовий” результат із загальною сумою 215 балів.
У загальнокомандному заліку збірна України посіла на чемпіонаті Європи третє місце.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool