Кіровоградські герої, загиблі під час виконання АТО, будуть нагороджені відзнаками міськради

Серпень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1369 | Коментарі: 0

За мужність і відвагу, виявлені під час виконання військового обов’язку, особистий внесок у забезпечення цілісності та недоторканності суверенної території Української держави та з нагоди Дня незалежності України виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вирішив нагородити відзнаками виконавчого комітету Кіровоградської міської ради „За заслуги” ІІ ступеня (посмертно) військовослужбовців, загиблих в зоні АТО.

Почесну нагороду Кіровоградської міської ради буде вручено родинам кіровоградських Героїв під час урочистостей з нагоди відзначення Дня незалежності України.

Список військовослужбовців, загиблих в зоні АТО, нагороджених відзнаками виконавчого комітету Кіровоградської міської ради „За заслуги” ІІ ступеня (посмертно)

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool