Кіровоградські діти здійснили історичний екскурс

Травень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

Напередодні свята Перемоги учні ліцею №8 разом з працівниками читального залу філії №16 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи здійснили історичний екскурс "Подвиг героїчного покоління" .

 

Мова йшла про те, як важливо зберігати пам'ять про героїчне минуле нашого народу, передавати її із покоління в покоління, щоб наші нащадки не лише шанували , а й знали поіменно героїв-співвітчизників та пишалися ними. Екскурс супроводжував перегляд відео та звучання пісень воєнних років. Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час Другої світової війни. Завершився захід оглядом книжкової виставки "Є в пам'яті миттєвості війни". Учні оглядово познайомились з художніми творами воєнної тематики українських письменників та поетів, серед яких гідно виглядали кіровоградські митці слова.

Наталія Чернявська


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool