Кіровоградські діти будуть забезпечені безкоштовними вакцинами

Грудень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 2321 | Коментарі: 0

Усі кіровоградські діти віком від народження до шести років повинні бути забезпечені безкоштовною вакцинацією, відповідно до Календаря щеплень.

Доручення передбачити у міському бюджеті на 2016 рік кошти на закупівлю необхідних вакцин, зареєстрованих і дозволених для використання в Україні, міський голова Андрій Райкович дав начальнику управління охорони здоров’я Оксані Макарук сьогодні, 8 грудня.

Реалізація такої міської програми стане суттєвою підтримкою централізованим державним постачанням дитячих вакцин і дозволить кіровоградським родинам з маленькими дітьми зекономити сімейний бюджет.

Міський голова також обговорив з Оксаною Макарук можливість запровадження з наступного року безоплатних медичних оглядів для соціально незахищених верств та неорганізованого населення, яке два чи більше років не проходили обстежень в закладах охорони здоров’я.

Важливим з точки зору організації надання високоефективної медичної допомоги в обласному центрі стане створення в Кіровограді інсультного центру. Організація такого центру була включена в передвиборчу програму Андрія Райковича. Очільник міста дав доручення розробити проект розміщення інсультного центру на базі вільних приміщень спеціалізованої санітарно – медичної частини №19.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool