Кіровоградська «Зірка» програла на виїзді

Вересень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

Чергову гру чемпіонату України серед команд першої ліги «Зірка» провела на полі одного з лідерів – дніпродзержинської «Сталі».

Вже до 10-ої хвилини кіровоградці мали в своєму активі і кутовий, і штрафний, але обидва стандарти гості змарнували. Наші земляки нарощували свою перевагу. В центрі поля діями «Зірки» керував Рожок, який спочатку намагався пробити з дальньої відстані, а потім створив справді гольовий момент. Не дивлячись на те, що Сергій перебував у кутку штрафного майданчику спиною до воріт Вітіва, йому вдалася оригінальна передача п’яткою до штрафного майданчика, яка відразу стала гольовим моментом. Як Ігор Загальський не влучив у ворота – важко сказати. Але попади Ігор у кут воріт – голкіпер був би безсилий.
В середині першого тайму гра загострилася, і почала переходити в більш жорсткий стиль. В результаті вже до 28-ї хвилини на полі відбулися три заміни. І якщо заміна Дністряна була викликана скоріше тактичними перебудовами Мазяра у грі своєї команди, то «Зірка» втратила через травми двох провідних захисників – Допілку та Мостового. В результаті на полі з’явилися Бочкур і Сокуренко.

Звичайно, в перерві головного тренера «Зірки» Анатолія Бузніка хвилювало питання, як підсилити напад команди, адже дві вимушені заміни захисників суттєво змінили плани наставника «Зірки». Але вже через п’ять хвилин після початку ці коригування набули нового сенсу – «Зірка» програвала 0:2. Спочатку помилку Акименка використав наш земляк Антон Котляр, який продерся правим флангом нападу і видав передачу, яку Максим Каленчук чітко реалізував. Цікаво, що ця комбінація наче під копірку повторила епізод першого тайму за участю Григорія Баранця та Андрія Бацули, але тоді це для нас це була лише стійка.
Не встигли футболісти «Зірки» отямитися, довелося неприємну процедуру виконувати вдруге. Мироненко наважився на удар метрів з тридцяти, і м’яч немов ядро влучив у поперечину, відскочив у лінію воріт та вилетів у поле. Виникла цікава ситуація, коли футболісти «Сталі» підняли руки вгору. радіючи забитому м’ячу, футболісти «Зірки» зупинилися, воротар нашої команди Дмитро Козаченко перебував на траві після стрибку за м’ячем, і у футбол грав лише кращий бомбардир другої ліги минулого сезону Станіслав Куліш. Схоже, він єдиний хто знав, що гра йде до свистка. В результаті його удар головою і досяг мети. 2:0.
Ось такого перебігу точно ніхто не очікував, особливо кіровоградці. «Зірка» масовано кинулася в напад, але м’яч вперто не йшов у ворота. Той же Рожок дивом не дотягнувся до м’яча після кутового на дальній стійці воріт «Сталі». Бузнік кинув у бій Бориса Баранця та Івана Рудницького. «Сталь» всією командою відійшла до свого штрафного майданчику і надалі грала лише на контратаках. «Зірка» ж володіла територіальною та ігровою перевагою, але… впевнено програвала. Нарешті на 75-ій хвилині матчу заміна головного тренера «Зірки» зіграла свою роль: Рудницький поборовся за м’яч у штрафному майданчику господарів і зіграв на Бацулу. Удар останнього був гарматним і, головне, точним: м’яч влетів практично у дальню дев’ятку воріт сталеварів. Знову гра набула для «Зірки» сенсу, і команда ринулася відіграватися. І вже через п’ять хвилин тільки диво допомогло «Сталі». Штрафний удар після гри рукою виконував Рудницький. Але й тут доля була на боці господарів – поперечина!
«Зірка» продовжувала йти вперед до останньої хвилини, але було помітно, що сили наших земляків залишали. Тож 5 доданих хвилин пройшли в атаках гостей і контратаках господарів. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Сталі». А «Зірка» чекає свого наступного суперника, яким буде добре відома чернігівська «Десна». Матч відбудеться 20 вересня о 17.00. на стадіоні «Зірка».

 

Голи: 1:0, Каленчук Максим (49); 2:0, Куліш Станіслав (50); 2:1 Бацула Андрій (75).

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool