Кіровоградська ОДПІ акцентує увагу

Жовтень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Нерухомість, яка не відноситься до об’єкту оподаткування податком на нерухоме майно

Кіровоградська ОДПІ акцентує увагу, що перелік нерухомості, яка не оподатковується податком на нерухоме майно визначений пунктом 265.2.2 пункту 265.2 статті 265 Податкового кодексу України, а саме:
– об’єкти житлової нерухомості, які перебувають у власності держави або територіальних громад (їх спільній власності);
– об’єкти житлової нерухомості, які розташовані в зонах відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення, визначені законом, в тому числі їх частки;
– будівлі дитячих будинків сімейного типу;
– садовий або дачний будинок, але не більше одного такого об’єкта на одного платника податку;
– об’єкти житлової нерухомості, в тому числі їх частки, що належать фізичним особам, які відповідно до закону мають статус багатодітних або прийомних, або малозабезпечених сімей, опікунів, піклувальників дітей, але не більше одного такого об’єкта на сім’ю, опікуна, піклувальника;
– гуртожитки;
– об’єкти житлової нерухомості, в тому числі їх частки, що належать дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та особам з їх числа, визнаним такими відповідно до закону, дітям-інвалідам, які виховуються одинокими матерями (батьками), але не більше одного такого об’єкта на дитину.
Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool