Кіровоградська область: знищено понад 90 вибухонебезпечних предметів часів війни (фото)

Лютий 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1095 | Коментарі: 0

25 лютого до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що жителі смт Новгородка знайшли просто на землі у лісосмузі застарілі боєприпаси. Люди повідомили про знахідку селищного голову, а вже він зателефонував за номером «101».

Сьогодні групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення проведено обстеження місця події та виявлено 93 вибухонебезпечних предмети часів Великої Вітчизняної війни: 76 мм артилерійський снаряд – 61 одиниця; 152 мм артилерійський снаряд – 2 од.; 45 мм артилерійський снаряд - 7 од.; 82 мм мінометна міна – 23 од. Наразі сапери знищили усі виявлені боєприпаси на підривному майданчику Новгородківського району.

Кіровоградська область: знищено понад 90 вибухонебезпечних предметів часів війни (фото)


У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool