Кіровоградська область: рятувальники ліквідували 4 пожежі

Квітень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 766 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини залучались на ліквідацію 4 пожеж у житловому секторі та у екосистемах.

Так, 24 квітня до гасіння пожеж у екосистемах двічі залучались рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (12 м2 сухої трави на вул. Слави та 1 га сухої трави на вул. Нижня Прирічна в обласному центрі).

О 12:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Перемоги у смт Компаніївка. Вогнеборці, які прибули на місце виклику, з’ясували, що на території приватного домоволодіння горить 150 м2 покрівлі господарчої споруди. Завдяки злагодженій роботі рятувальників. було врятовано житловий будинок та господарчу споруду. О 12:50 пожежу було локалізовано та о 14:08 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Компаніївка та місцева пожежна команда ВСК «Колос».

Вже 25 квітня о 00:31 у с. Добрянка Вільшанського району загорілось 1,5 м2 домашніх речей та 8 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Бійці 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка приборкали загоряння о 01:15.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool