Кіровоградська область: рейдова перевірка на сільгосппідприємстві

Липень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

Жнивна кампанія на території Кіровоградщини поступово завершується. Але роботи в аграріїв вистачає – необхідно ще зберегти зібраний врожай. У зв’язку з цим, інспектори держпожнагляду перевіряють стан пожежної безпеки місць зберігання зернових культур. 27 липня така перевірка відбулася на території ТОВ «Гірник», що в Олександрійському районі.

Працівники вже зібрали ранні зернові та завезли на тік, де і перевірялося дотримання необхідних норм. Вогнегасники наявні та у справному стані, є пожежний щит з усім необхідним інвентарем. Електричне обладнання теж працює без недоліків. Працівники підприємства пройшли необхідні інструктажі, тож знають як запобігти пожежам, та як діяти, якщо біда все ж трапилась.
Під час рейду рятувальники перевірили також стан полів, де вже скосили збіжжя. Як зазначив агроном сільгосппідприємства, стерню тут ніколи не випалюють. Натомість передисковують землю, на якій вже зібрано врожай. Такий метод дає змогу відновлювати родючість грунтів. Тож керівництво господарства знає, що збирати врожай потрібно з найменшими втратами. І зашкодити вогневим випадкам можна лише завдяки уважному ставленню до питань пожежної безпеки.
Управління ДСНС нагадує представникам сільгосппідприємств та громадянам про заборону випалювання пожнивних залишків – це шкодить якості грунту, негативно впливає на подальші врожаї та може призвести до пожеж будівель та лісових масивів, які знаходяться поруч. Будьте відповідальними і по завершенню жнив!
У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool