Кіровоградська область: піротехніками знищено 4 боєприпаси часів Другої світової війни

Серпень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 674 | Коментарі: 0

4 серпня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Кіровоградській області проводили роботи по знищенню боєприпасів часів Другої світової війни. 

Напередодні до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на відкритих територіях біля сіл Веселівка та Федорівка Кіровоградського району виявлені металеві предмети, які нагадують застарілі боєприпаси.

Сапери обласного управління ДСНС, які виїхали на місце події, ідентифікували знахідки як авіабомби та мінометні міни. Після ретельного обстеження територій з металодетекторами було вилучено всього 4 боєприпаси часів Другої світової війни: цементна авіаційна бомба ЦАБ-40 (1 од.), мінометна міна 82 мм (2 од.), авіабомба АО-15 (1 од.). Усі виявлені небезпечні знахідки знищено на підривному майданчику.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool