Кіровоградська область: під час негоди надано допомогу водіям та комунальникам (фото)

Грудень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1143 | Коментарі: 0

12 грудня місцями по Кіровоградській області спостерігалися хуртовини, ожеледиця, налипання мокрого снігу та пориви вітру. Як результат – водії транспорту змушені були звертатися по допомогу за номером «101». Всього протягом минулої доби рятувальники 5 разів надавали допомогу з вилучення автомобілів зі снігових заметів та кюветів.

У м.Мала Виска на слизьку ділянку дороги потрапив міжміський автобус «ПАЗ-3705», маршруту Кіровоград-Мала Виска. Внаслідок буксування зупинився двигун і водій повідомив про подію рятувальників. До місця на аварійно-рятувальному автомобілі АРА-66 виїхало одне відділення державної пожежно-рятувальної частини №23 та тросом рятувальники відбуксирували автобус до стоянки.
А в Ульяновському районі на автошляху Київ-Одеса у сніговому заметі на узбіччі зупинився вантажний автомобіль «DAF-95XS». У кюветі в с.Липняжка Добровеличківського району застряг «МАЗ». На автошляху Голованівськ - Клинове у с. Грузьке Голованівського району самостійно не міг вибратися із замету водій легковика «DAEWOO LANOS». У м.Світловодську у кювет потрапив автомобіль «Тойота». Завдяки допомозі рятувальників водії цих автомобілів змогли успішно продовжити шлях.
У Кіровограді рятувальники надавали допомогу комунальним службам. По вул. 40 років Перемоги на проїжджу частину впала деревина та завадила руху транспорту. Спецінструментом рятувальники розпиляли та прибрали колоду з дороги.
Наразі рятувальники Кіровоградського гарнізону перебувають у постійній готовності до реагування на надзвичайні ситуації та події зимового періоду.

Кіровоградська область: під час негоди надано допомогу водіям та комунальникам (фото)

Кіровоградська область: під час негоди надано допомогу водіям та комунальникам (фото)


ТУ МНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool