Кіровоградська обласна рада створила дві об’єднані територіальні громади

Серпень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1412 | Коментарі: 0

Дві об’єднані територіальні громади своїм рішенням створила Кіровоградська обласна рада на засіданні сесії 14 серпня

 Перші місцеві вибори в цих громадах призначені на 25 жовтня 2015 року. Про це повідомили в офісі реформ Кіровоградської області.
Бобринецька міська територіальна громада об’єднала дві ради – Бобринецьку міську та Червонодолинську сільську ради.
Маловисківська міська територіальна громада об’єднала Маловисківську міську, Паліївську, Первомайську, Олександрівську сільські ради.

Нагадаємо, 14 серпня Житомирська обласна рада прийняла рішення про створення 8 об’єднаних територіальних громад, Дніпропетровська обласна рада прийняла рішення про створення 10 об’єднаних територіальних громад, 13 серпня Хмельницька обласна рада утворила 23 об’єднані громади Київська - дві об’єднані громади, Полтавська - 10 об’єднаних громад, 12 серпня Одеська обласна рада прийняла рішення про утворення семи об’єднаних територіальних громад.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool