Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує переглянути книжкові виставки

Грудень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 564 | Коментарі: 0

з 3 грудня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Правові пам’ятки України», присвячену Дню прав людини. 

з 5 грудня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «У світі різдвяної казки».

З 6 грудня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «На тернистому шляху до істини», присвячену 100-річчю від д. н. О.Солженіцина.
Масові заходи:

4 грудня о 13.30 – інтерактивна лекція «Біоміметика: запозичення інженерного досвіду у природи», в рамках Всесвітнього тижня Коду.

5 грудня о 15.30 – виставка творчих робіт учнів Кропивницького професійного ліцею побутового обслуговування.

5 грудня о 13.00 – тренінг «Мистецтво спілкування».

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є.Маланюка. 

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний – субота.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool