Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Вересень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

16 вересня буде проведено День краєзнавства на тему: «Кіровоградщина – наша гордість, наша слава».

Протягом дня в бібліотеці будуть організовані цікаві заходи та тематичні виставки. Зустріч з цікавими людьми - «Мало любити свій рідний край, його треба ще й знати»; краєзнавча лотерея «Від Єлисаветграду – до Кіровограду»; слайд-бесіда «Подорож у часі: архітектура старого Єлисаветграда»; книжкові виставки «Це мого міста біографія» та «Нові краєзнавчі видання».

16 вересня о 12.00 обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка спільно з Державним архівом Кіровоградської області проводить засідання круглого столу «Чи потрібні нам знання з історії рідного краю?!». Мета заходу: залучення молоді до вивчення історії, культури українського народу; утвердження національної самосвідомості, патріотизму молодих громадян; виховання любові до рідного краю. Учисть у заході беруть провідні краєзнавці та історики міста.

18 вересня з 10.00 до 15.00 на вулиці Дворцовій (біля приміщення бібліотеки) відбудеться VII-й Фестиваль молодіжної книги на вулиці Дворцовій «Нові часи-нові герої». Фестиваль проводиться з метою патріотичного виховання і формування громадянської позиції молоді та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек. У рамках Фестивалю – проведення акцій, конкурсів, фотовиставок, презентацій; майстер-класів патріотичного спрямування; презентації громадських організацій, що надають допомогу кіровоградським воїнам в зоні АТО; навчання з безпеки життєдіяльності; виготовлення листівок для воїнів, що знаходяться в зоні АТО. Також в рамках Фестивалю буде здійснюватися збір коштів та іншої допомоги для солдат української армії. Запрошуємо усіх бажаючих.

Традиційно, в третю суботу вересня, місто Кіровоград святкує свій день народження. Цього року місту виповнюється 260 років. З цієї нагоди 15 вересня у відділі популяризації книги відкриється книжкова виставка «Пишаймося рідним містом!». Відділом абонементу 19 вересня о 13.30 буде проведено віртуальну мандрівку «З Днем народження Кіровоградщино!». Захід розповідає про історію заснування міста, цікаві факти з сучасності міста та відомих людей імена яких були пов’язані з Кіровоградом.

З 17 вересня відділ популяризації книги запрошує переглянути книжкову виставку «Новинки із газетної сторінки». На виставці будуть представлені як новинки періодичних видань так і газети та журнали, що користуються найбільшим попитом серед користувачів бібліотеки.

21 вересня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». В рамках засідання відбудеться майстер-клас «Декоративна подушка для голок з фетру».
Для роботи вам знадобиться:
• Фетр 3 кольорів (білий, темнокоричневий, світлоабрикосовий)
• Нитки 2-х кольорів (білий та світлокоричневий);
• Вата;
• Ножиці;
• Гарячий пістолет (за наявності).

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка
тел. (0522) 22-66-01
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool