Кіровоградська митниця інформує

Грудень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

З 1 грудня 2012 року вводяться нові облікові картки суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності. Наказом Міністерства фінансів України від 30.05.2012 №634 встановлено порядок обліку осіб, що здійснюють операції з товарами, та порядок заповнення граф картки обліку даних осіб.

Цей Порядок визначає процедуру взяття митними органами на облік осіб (за винятком фізичних осіб, які не є фізичними особами - підприємцями), які здійснюють операції з товарами, а також вимоги до оформлення, використання, зберігання, анулювання картки обліку особи, яка здійснює операції з товарами.
Облік особи, яка здійснює операції з товарами, здійснюється митним органом, як правило, за місцезнаходженням особи згідно з випискою з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців за її зверненням (або зверненням уповноваженої нею особи), у тому числі засобами електронного зв'язку.
Слід зазначити, що облікові картки суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, оформлені до набрання чинності цим наказом, уважаються дійсними до 01.12.2012р. Протягом цього строку зазначені суб'єкти зовнішньоекономічної діяльності мають право звернутися до митного органу для взяття їх на облік шляхом подання картки обліку особи, яка здійснює операції з товарами, за формою, встановленою додатком 1 до Порядку обліку осіб, які здійснюють операції з товарами, затвердженого цим наказом. Після закінчення цього строку зазначені суб'єкти зовнішньоекономічної діяльності беруться на облік митним органом при першому здійсненні такими особами операцій з товарами, контроль за якими відповідно до Митного кодексу України та інших актів законодавства України покладено на митні органи.
Суб’єкти підприємницької діяльності Кіровоградської області для оформлення таких карток можуть звернутись за адресою: м.Кіровоград, вул. Тореза, 27б.

Прес-служба Кіровоградської митниці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool