Кіровоградська міська рада виділила земельні ділянки учасникам АТО

Березень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

Вечірня частина третього засідання другої сесії міської ради розпочалася зі звернення депутатської групи “Європейський вибір” про виключення зі своїх лав Володимира Смірнова.

У свою чергу, секретар міської ради оприлюднив заяву про вихід із депутатської групи “Європейський вибір” за власним бажанням.
Продовженням теми стало колективне депутатське звернення на ім’я міського голови щодо включення до порядку денного питання звільнення Володимира Смірнова з посади секретаря міської ради. Така пропозиція знайшла підтримку 27 депутатів міської ради і Андрій Райкович доручив управлінню апарату міської ради готувати процедуру таємного голосування.

У свою чергу, депутати з Опозиційного блоку і групи “Рідний край” висловили незгоду із затягуванням розгляду питань виділення земельних ділянок учасникам АТО, заявили про відмову брати участь у голосуванні з кадрових питань і покинули сесійну залу.

Натомість, депутати, які залишилися в сесійній залі, поки йшла підготовка до таємного голосування, самостійно прийняли всі дев’ять внесених до порядку денного рішень щодо надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі у власність земельних ділянок учасникам антирористичної операції.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool