Кіровоградська міська рада підтримала відставку уряду (звернення)

Лютий 23, 2016 | Новини | Переглядів: 2300 | Коментарі: 0

Враховуючи незадовільну діяльність уряду та невиконання ним політичних обіцянок, Кіровоградська міська рада звернулася до Верховної Ради України щодо відставки уряду під керівництвом Арсенія Яценюка

Звернення депутатів Кіровоградської міської ради сьомого скликання щодо відставки уряду під керівництвом А.Яценюка

Результатом року діяльності уряду на чолі з Прем'єр-Міністром А.Яценюком стало божевільне зростання комунальних тарифів, урізання соціальних стандартів, намагання розпродати стратегічні та прибуткові підприємства і землю сільськогосподарського призначення, свавілля каральних органів, переслідування політичних опонентів, кидання за грати патріотів України, учасників війни та волонтерів. Замість того, щоб вживати дієві управлінські заходи для реанімації державної економіки та покращення якості життя українців А. Яценюк та його уряд займалися лише імітацією реформ, знищенням політичних конкурентів.

Незважаючи на обіцянки у 2013 році ще тоді опозиціонера А.Яценюка зменшити тарифи на природний газ, електроенергію та комунальні послуги за ініціативи його ж уряду з 1 квітня 2015 р. у рази було збільшено тарифи на енергоносії для населення без будь-яких на те економічних обґрунтувань. Газ власного видобутку відданий у розпорядження олігархів, а населенню продають набагато дорожчий імпортний газ. Мільярди кубів газу зникають на потреби “спільного користування” з приватними структурами. А уряд вже витратив понад 1 млрд. доларів на постачання газу та електроенергії на тимчасово окуповані території Донбасу знаючи, що рахунки за поставлені енергоресурси ніхто не оплачує.

В чому справді уряд Яценюка досягнув "успіху", так це в небачених до цього обсягах корупції. А. Яценюк та його уряд ігнорують підтверджені перевірками Держфінінспекції факти багатомільярдної корупції в урядах України та не вживають заходи щодо відшкодування нанесених державі збитків. Покараних за корупцію немає. Кримінальні провадження не доведені до суду. Дії чинних високопосадовців не дають змоги розслідувати злочини попередньої влади та повернути награбоване державі. Немає реакції на підтверджені СБУ корупційні дії чинного уряду та інших державних посадових осіб, умисно спрямованих на доведення до банкрутства державних підприємств.
Вимагаємо від Верховної Ради України розглянути питання відставки уряду під керівництвом А.Яценюка за підсумками року його діяльності за провальну соціально-економічну політику, захист інтересів олігархів, небажання боротися з корупцією.

Депутати Кіровоградської міської ради VII скликання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool