Кіровоградська міська рада оголошує про прийом документів для присвоєння звання "Почесний громадянин міста Кіровограда"

Квітень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1280 | Коментарі: 0

Міськрада запрошує колективи підприємств, установ та громадських організацій міста взяти участь у висуненні кандидатур для присвоєння звання "Почесний громадянин міста Кіровограда".

 

Відповідно до Положення про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Кіровограда” пропозиції щодо присвоєння Звання разом з аргументами на користь пропонованої кандидатури можуть вносити підприємства, установи, громадські організації, а також жителі міста Кіровограда.

Одночасно з клопотаннями на кожну особу подаються наступні документи:

відомості про досягнення із зазначенням конкретних видатних заслуг перед мешканцями міста Кіровограда в галузях економіки, управління, науки, освіти,культури, мистецтва, охорони здоров'я, екології, за благодійну, гуманістичну та громадську діяльність;

біографічна довідка;

копія паспорта (1,2 сторінки), реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Документи про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Кіровограда" подаються до сектору діловодства загального відділу Кіровоградської міської ради до 1 липня 2012 року (вул. Велика Перспективна, 41, кім.103).

За довідками звертатись за тел. 24-35-69 (відділ кадрової роботи).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool