Кіровоградщину презентують у ЄС

Березень 13, 2023 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

Презентація потенціалу Кіровоградської області, в тому числі інвестиційного, відбудеться найближчим часом у ЄС.

Про це повідомив голова облради Сергій Шульга за результатами зустрічі з представником України при Європейському Союзі, а також при Європейському Співтоваристві з атомної енергії Всеволодом Ченцовим.

«Провів важливі перемовини з представником України при Європейському Союзі, а також при Європейському Співтоваристві з атомної енергії Всеволодом Ченцовим.

Основне, про що домовилися, - у найкоротші терміни презентувати Кіровоградську область у ЄС. Це буде один із ключових моментів у просуванні нашого регіону. Маємо показати весь потенціал і насамперед інвестиційний. Тож, щойно повернуся, розпочнемо роботу з підготовки», - написав Сергій Шульга у Facebook.

Наразі голова обласної ради перебуває у відрядженні в Брюсселі, де проводить зустрічі, націлені на промоцію Кіровоградщини в рамках співпраці з Асамблеєю європейських регіонів.

Нагадаємо, у грудні 2022 року депутати облради підтримали ініціативу Сергія Шульги про вступ до Асамблеї європейських регіонів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool