Кіровоградщина: Зведений патруль міліції запобіг скоєнню крадіжки

Липень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

У місті Новоукраїнці 23-річний раніше судимий місцевий житель намагався проникнути в торгівельний павільйон.

Повідомлення про спрацювання сигналізації в одному з приміщень, розташованих у районному центрі, надійшло до пульту спостереження ДСО в ніч 7 липня.
На місці події автопатруль Державної служби охорони та працівника міліції виявив пошкодження сигналізації і відеоспостереження на торгівельному павільйоні, що належить 46-річній жінці-підприємцю.
Під час огляду прилеглої території правоохоронці помітили чоловіка, який переховувався неподалік у тіні паркану, та, побачивши працівників міліції, спробував утекти.
- Зловмисника було затримано та передано слідчо-оперативній групі райвідділу. Ним виявився 23-річний місцевий житель, раніше судимий за скоєння крадіжок. Чоловік пояснив, що намагався проникнути до торгівельного павільйону з метою викрадення продуктів харчування та тютюнових виробів, - повідомив т.в.о. начальника Новоукраїнського РВ УМВС в області Костянтин Левченко.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 «Замах на злочин» та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool