Кіровоградщина: знову загиблий... Знову водойма

Серпень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

Звичайно, більшості наших пляжів і місць відпочинку біля водойм далеко до цивілізованих. Важко сказати, скільки потрібно часу, коштів і зусиль, перш ніж вони стануть такими.

Проте й біля кожного відпочивальника охоронця не поставиш. Тому, шановні громадяни, під час відпочинку і самі не забувайте потурбуватись про власну безпеку. Оскільки водна стихія лише на перший погляд видається безпечною. На сьогодні вже 40 осіб загинули на водоймах області з початку року, тобто в середньому гине 1-2 людини щотижня.
8 серпня на річці Інгулець у Петровому, щойно зайшов у воду, загинув 62-річний житель Кривого Рогу. Вже через півгодини після загибелі його тіло дістали з водойми місцеві жителі. Ймовірною причиною трагедії міг стати сердечний напад, обставини смерті чоловіка наразі з’ясовуються.
Ми ж вкотре застерігаємо: не купайтесь та не пірнайте у необладнаних, малознайомих місцях, де не знаєте добре дна, не стрибайте зі скель, не заходьте у воду після тривалого перебування на сонці (особливо зараз, коли температура повітря сягає 40-градусної позначки) або після вживання алкоголю. Не залишайте без нагляду дітей. Бережіть життя!

Територіальне управління МНС
та Управління Держтехногенбезпеки в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool