Кіровоградщина: зловмиснику, якого викрито у низці крадіжок, оголошено про підозру

Квітень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

У результаті проведення слідчих дій поліцейські встановили причетність жителя одного з сіл Бобринецького району до 15 крадіжок побутових речей та запчастин від автомобіля ВАЗ 2102 з нежилого домоволодіння.

Потерпілою від дій злодія виявилася жінка, що виїхала на постійне місце проживання до іншої області. Помешкання вона залишила під нагляд жителю населеного пункту, який, скориставшись можливістю, скоював крадіжки.

Загалом із чужого обійстя зловмисник виніс майна на загальну суму близько 15 тисяч гривень.
«Завдяки вжитим заходам частину викрадених речей, а саме – кілька інструментів та стільців, два телевізори, запчастини від автомобіля – правоохоронці вилучили. Решту «здобичі» зловмисник продав, гроші витратив на власні потреби», - повідомив начальник Бобринецького відділення поліції Валерій Григорчук.

Досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1, 2, 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, закінчено. Зловмиснику оголошено про підозру, вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.

За матеріалами Бобринецького відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool