Кіровоградщина: злодіїв затримали «на гарячому»

Листопад 07, 2013 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Ними виявилися двоє 18-річних жителів сусідньої області.

Хлопці демонтували та намагалися викрасти з частини залізничної колії металеві деталі. Максимальне покарання, що загрожує зловмисникам, – до п’яти років ув’язнення.
До міліції звернулися небайдужі громадяни, які помітили поблизу одного із заводів двох юнаків, що розбирали під’їзну колію. Правоохоронці терміново відреагували на повідомлення та виїхали за вказаною адресою.
Працівники міліції прибули на місце події в той момент, коли злодії якраз збиралися повантажити деталі до автомобіля. Загалом парубки встигли демонтувати більше двох десятків різних видів болтів, майже стільки ж гайок, дві шайби та одну металеву підкладку вагою сім кілограмів.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі чи позбавлення волі до п’яти років.
Викрадене майно правоохоронці вилучили. Наразі вирішується питання обрання стосовно зловмисників міри запобіжного заходу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool