Кіровоградщина: злодії обікрали церкву

Лютий 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1331 | Коментарі: 0

Повідомлення про те, що вночі в релігійній споруді побували невідомі особи, до райвідділу міліції надійшло 1 лютого цього року. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Вільшанського РВ УМВС в області.

У результаті огляду було встановлено, що з метою крадіжки зловмисники зламали скриньки для пожертв, викрали дещо з майна, а потім ще й підпалили частину церковної утварі всередині будівлі.
– Злочин скоєно виключно з корисливих мотивів, і з будь-якими міжконфесійними конфліктами не пов’язаний, – зазначає начальник Вільшанського РВ УМВС в області Ігор Тельний. – Наразі працівники міліції вживають заходів з встановлення осіб, причетних до кримінального правопорушення.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням в приміщення).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool