Кіровоградщина залучає кошти на енергозбереження

Грудень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

Сьогодні під час апаратної наради в облдержадміністрації директор департаменту інфраструктури та промисловості Олександр Корнюша поінформував про стан впровадження в області заходів із енергоефективності.

Директор департаменту наголосив, що сьогодні, коли значно розширилися можливості України із отримання міжнародної технічної допомоги на впровадження заходів у сфері енергозбереження, території почали активніше використовувати цей ресурс.

У 2016 році в області завершено реалізацію проекту "Сприяння розвитку соціальної інфраструктури" Українського фонду соціальних інвестицій, у рамках якого у 2014-2016 роках було реалізовано 17 енергоефективних та енергозберігаючих мікропроектів у Бобринецькому, Вільшанському, Знам'янському, Компаніївському, Маловисківському, Олександрівському, Петрівському та Устинівському районах, а саме проведено енергозберігаючі та енергоефективні заходи в школах, дошкільних навчальних закладах, ФАПах, бібліотеках та будинку культури.

У рамках проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ" Протягом 2014-2016 років реалізується 28 енергоефективних та енергозберігаючих мікро проектів. Зокрема, проводяться інноваційні енергоефективні заходи вуличного освітлення, енергозберігаючі та енергоефективні заходи в школах, дошкільних навчальних закладах та ФАПах у 9 районах області (Вільшанському, Знам'янському, Кіровоградському, Новгородківському, Новомиргородському, Новоукраїнському, Олександрівському, Олександрійському та Петрівському).

У поточному році в область було залученню кредитні кошти Європейського Інвестиційного Банку на реалізацію проекту "Оптимізація системи теплозабезпечення шляхом децентралізації системи теплопостачання м. Олександрія Кіровоградська область" у рамках проекту "Програма розвитку муніципальної інфраструктури України". Загальна вартість вищезазначеного проекту 18,4 млн. євро.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool