Кіровоградщина: вісім з десяти судових справ вирішується на користь Міндоходів

Червень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1055 | Коментарі: 0

З початку року органи доходів і зборів Кіровоградщини довели правомірність своїх вимог у 365 справах різних категорій, тоді як платники податків виграли 82 позови.

Завдяки зусиллям юристів обласного управління Міндоходів у цьому році до державного бюджету уже сплачено 1,8 мільйона гривень.
„Такі результати свідчать про якісну аргументацію та доказову базу, на якій ґрунтуються наші позовні вимоги. Кожен юрист фахово підходить до матеріалів, що направляються до суду. Водночас ми зміщуємо акцент у нашій роботі на досудове врегулювання спірних питань, які виникають із платниками податків”, - зауважив перший заступник начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха.

Загалом протягом цього року на розгляді у судах перебувало 3065 справ на загальну суму 2 мільярди 623 мільйони гривень (з урахуванням справ, порушених у минулих роках).

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool