Кіровоградщина: виплачено 14 млн.грн. заборгованої зарплатні

Листопад 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

За результатами розгляду документів прокурорського реагування мешканцям міста і області повернуто майже 14 млн. грн. заборгованої заробітної плати.

Поточного року у сфері погашення заборгованості із виплати заробітної плати органами прокуратури області внесено 65 подань за результатами розгляду яких робітникам відшкодовано 13,8 млн. грн., до відповідальності притягнуто 17 посадовців, розпочато 4 кримінальних провадження.
Окрім того, органами прокуратури області до суду подано 30 заяв про видачу судових наказів щодо стягнення заборгованої заробітної плати на загальну суму 170 тисяч гривень, які розглянуто та задоволено. Загалом, у цьому році реально виконано рішень судів з цих питань на 1 млн. грн.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool