Кіровоградщина: викрадений напередодні у сусідній області автомобіль був затриманий

Листопад 25, 2014 | Новини | Переглядів: 851 | Коментарі: 0

На вихідних до чергової частини Олександрівського райвідділу надійшов рапорт від інспектора ДПС роти ДПС ДАІ при УМВС України в області про те, що працівниками ДАІ на стаціонарному посту ДПС ДАІ, що розташований у селищі Олександрівка, був зупинений автомобіль ВАЗ-21063, котрим напередодні незаконно заволоділи у сусідній області.

Під час несення служби інспектори ДАІ виявили у транспортному потоці та зупинили автомобіль ВАЗ-21063, під керуванням неповнолітнього керманича, мешканця одного з районів Кіровоградщини. Характер руху авто та й досить юний вік керманича викликав у вартових доріг підозру. І як виявилося недарма: 15-річний хлопчина не мав ані посвідчення водія, ані документів на автівку. А після звірки з наявними обліками та базами ДАІ було встановлено, що напередодні зазначений автомобіль було викрадено в обласному центрі сусідньої області.
На місце події була викликана слідчо-оперативна група райвідділу, за котрим зареєстроване незаконне заволодіння, якій кіровоградські правоохоронці і передали горе-зловмисника та викрадену автівку. Інформацію про затримання внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, наразі тривають слідчі дії.

У свою чергу Державтоінспекція Кіровоградщини звертається до автомобілістів краю: Шановні власники транспортних засобів! Потурбуйтеся про безпеку вашого автомобіля, зробіть все можливе, аби ваш транспортний засіб не став здобиччю для крадіїв. Якщо все таки сталося неминуче – не займайтеся пошуком самостійно! Негайно зверніться до найближчого відділення міліції або зателефонуйте за номерами: 35-75-06 або 102.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool