Кіровоградщина: відбувся рейд приватного сектору у Олександрії

Березень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 850 | Коментарі: 0

За минулий тиждень на Кіровоградщині виникло 36 пожеж, переважна більшість з яких мала місце у житловому секторі.

Також рятувальники ліквідували декілька пожеж сухої рослинності, що зайнялася через необережність громадян з вогнем. Щоб нагадати населенню основні правила пожежної безпеки у весняний період, працівники Управління ДСНС проводять роз’яснювальну роботу. 14 березня фахівці пожежно-рятувальної служби відвідали оселі приватного сектору у м.Олександрії.

Спілкуючись з громадянами, рятувальники нагадали про безпеку під час користування пічним та газовим опаленням. Зупинилися на тому, що не варто закривати вентиляцію, оскільки це може призвести до накопичення у приміщенні чадного газу. Щоб опалювальний сезон завершився без несподіванок, ще є час полагодити несправності у димарях та печах. Рятувальники звернули увагу господарів і на те, що забороняється спалювати суху траву та сміття поблизу будівель та споруд. Оскільки нерідкісні випадки, коли найменший порив вітру та недогляд за вогнищем спричиняли пожежі.

Щороку під час весняно-польових робіт жителі Кіровоградщини знаходять десятки боєприпасів часів Другої світової війни. Тож рятувальники зазначили, що у такому випадку необхідно позначити місце знахідки, не чіпати її та повідомити про подію за номером «101». На завершення розмови рятувальники надали олександрійцям застережні листівки, у яких наводяться поради з питань безпечної життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool