Кіровоградщина в очікуванні чергового циклону

Січень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

За прогнозами синоптиків, сьогодні і завтра очікується черговий циклон, який охопить південні та східні регіони країни, і Кіровоградщини у тому числі. 

Погіршення погодних умов очікується зокрема, в Бобринецькому, Кіровоградському, Компаніївському, Знам'янському районах та на інших територіях східної частини області. Про це під час щотижневої апаратної наради повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

"Всі ці території повинні бути готові до того, що сьогодні у другій половині дня має піти сніг і він буде йти всю ніч", - наголосив посадовець. "Після того, як ми забезпечимо функціонування всіх систем життєдіяльності ми повинні бути готові до значного зниження температури". У зв’язку з цим, Сергій Коваленко доручив керівникам південних та східних регіонів Кіровоградщини ефективно координувати роботу усіх підрозділів та служб, що будуть задіяні на період негоди – ДСНС, Національної поліції, Облавтодору, служби автомобільних доріг та інших.

Перший заступник голови облдержадміністрації також зауважив, що рішення щодо заборони руху транспорту автошляхами вищевказаних територій визначатимуть сусідні області, де очікується основний циклон. "Лише на їхнє прохання буде здійснюватись заборона руху транспорту. По території Кіровоградської області рух забезпечується в звичайному режимі."

За інформацією директора департаменту житлово-комунального господарства ОДА Ольги Довжук, відомство щоденно здійснює моніторинг стану утримання доріг у всіх населених пунктах області. Усі території мають в достатній кількості посипковий матеріал та запаси пально-мастильних матеріалів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool