Кіровоградщина увійшла до трійки областей-лідерів з виконання ремонтних робіт на дорогах державного значення

Листопад 26, 2018 | Новини | Переглядів: 754 | Коментарі: 0

На цьому акцентував увагу начальник Служби автомобільних доріг в області Вадим Коюденко на щопонеділковій апаратній нараді голови облдержадміністрації

 На початку вересня показник Кіровоградщини з виконання ремонтних робіт на державних дорогах склав 92,4 %.

Цьому сприяла своєчасна підготовка та оперативне і якісне виконання робіт. І як наслідок, з урахуванням гарних показників, Урядом прийнято рішення про виділення для області додаткового фінансування у розмірі 200 млн.грн.

За словами посадовця, додатковий обсяг фінансування було розподілено наступним чином: 78 млн.грн. спрямовано на завершення робіт з поточного середнього ремонту автодороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине на ділянках км 61-66 та км 66-72 (завдяки цим коштам вдалося завершити ремонт цієї дороги у межах області в цілому); 50 млн.грн. – на продовження ремонту дороги Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв км 84+400-103+000 (цього року буде введено в експлуатацію 20 км. відремонтованої дороги); 72 млн. грн. спрямовано на проведення робіт з експлуатаційного утримання доріг, у тому числі і на оплату робіт, які були виконані в цьому році, але за відсутності фінансування не були оплачені.

Посадовець також повідомив, що у пропозиції до плану ремонтно-будівельних робіт на 2019 рік, які будуть направлені на розгляд Укравтодору, включено завершення ремонту дороги Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв, продовження робіт з ремонту дороги Полтава-Олександрія, а також ремонт дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка та дороги Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя. Загальний орієнтовний обсяг пропозицій буде складати близько 3 млрд.грн. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool