Кіровоградщина: у жителя області правоохоронці вилучили набої

Січень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 854 | Коментарі: 0

36-річний, раніше судимий за наркозлочини, мешканець одного з сіл Новгородківського району зберігав боєприпаси у своєму домоволодінні. За такі дії йому може загрожувати кримінальна відповідальність.

- До відділення поліції надійшла інформація про ймовірне вчинення жителем населеного пункту правопорушення. Під час перевірки правоохоронці у будинку чоловіка виявили 9 предметів, схожих на набої до пістолета Макарова. Господар пояснив, що знайшов боєприпаси поблизу обласного центру, - розповів начальник Новгородківського відділення поліції Володимир Кучер.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За матеріалами Новгородківського відділення поліції Долинського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool