Кіровоградщина: у Вільшанці ситуація зі спортивними об’єктами, потребує невідкладного вирішення

Квітень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1326 | Коментарі: 0

Під час робочої поїздки до Вільшанського району голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко оглянув спортивні об’єкти, які розташовані на території районного центру.

Два стадіони, один, з яких є критим – "Колос", на сьогодні знаходяться у плачевному стані.
Відкритий стадіон у Вільшанці, який багато років був місцем міжрайонних змагань і вважався одним з кращих спортивних об’єктів області, на сьогодні залишився навіть без охорони. Як наслідок, за короткий термін уся інфраструктура стадіону була зруйнована, занедбане приміщення спортивного комплексу, поламана огорожа, відсутні лавки на глядацьких трибунах.
Як пояснив голова Вільшанської РДА Анатолій Стоян, на сьогодні вже вирішується питання щодо передачі спортивного комплексу, який перебуває у власності громади Вільшанки, у комунальну власність. Після вирішення цього питання передбачено провести комплекс робіт з реконструкції стадіону.
Потребує капітального ремонту і критий стадіон "Колос", який свого часу був збудований місцевим колгоспом і на сьогодні вже переданий у комунальну власність. Наразі розпочато перші ремонтні роботи, зокрема, ремонт даху спорткомплексу.
Всього ж у рамках субвенції, яку було виділено на відбудову "Колоса" (1 млн. грн.), планується відремонтувати дах, повністю замінити підлогу та утеплити стіни комплексу, а також встановити нове спортивне обладнання.
Андрій Ніколаєнко наголосив, що ситуація, що склалася у Вільшанці зі спортивними об’єктами, потребує невідкладного вирішення.
– Вільшанка не може похвалитися наразі якісною реалізацією нових соціальних ініціатив Глави держави, де ключовим напрямком є створення належних умов для занять дітей масовим спортом. Тому завдання голови облдержадміністрації вільшанським чиновникам базується на ключових дорученнях Президента – на кожній території мають функціонувати спортивні майданчики, а спорткомплекси мають служити як великому спорту, так і місцевому, – наголосив Андрій Ніколаєнко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool