Кіровоградщина: у селищі Добровеличківка відбувся рейд

Березень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують проводити відпрацювання житлового сектору щодо попередження порушень громадянами правил протипожежної безпеки, зокрема під час опалювального сезону.

Адже статистика Служби порятунку доводить, що впродовж терміну активного використання населенням приладів опалення, печей, груб, камінів кількість пожеж у житловому секторі зростає, при цьому також збільшується кількість загиблих на пожежах.

Щоб цього не траплялось, рятувальники проводять активну масово-роз’яснювальну роботу серед населення, особливо непрацюючого. А для цього працівники пожежно-рятувальної служби заходять буквально в кожен будинок і нагадують про необхідність дотримання правил безпеки.

9 березня рятувальники обійшли оселі мешканців селища Добровеличківки та звернулись до громадян із закликом дбати про власну безпеку: обережно користуватись відкритим вогнем у побуті, відмовитись від паління у ліжку та не залишати непогашених недопалків і сірників, суворо дотримуватись правил експлуатації приладів і систем опалення, бути обережними у поводженні з електрострумом та регулярно перевіряти тягу у приміщеннях. Також працівники Служби порятунку під час відпрацювання житлового сектору у Добровеличківці розповсюдили серед населення райцентру застерігаючі листівки з порадами щодо безпечної життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool