Кіровоградщина: третя перемога

Травень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

«Буревісник» (Петрове) в матчі 5-го туру четвертої групи чемпіонату України серед аматорів з рахунком 2:1 переміг ФК «Балкани» (Зоря, Одеська область).

У звітному матчі підопічним Сергія Грінкевича протистояв досить серйозний суперник – «Балкани». Очолює дану команду екс-наставник ФК «Одеса» Андрій Пархоменко. Футболістів, які виступали на професійному рівні, в команді «Балкани» вистачає: Валентин Полтавець (запорізький «Металург», Дніпро», «Чорноморець», «Дністер» та ФК «Одеса»), Дмитро Пархоменко («Чорноморець», «Комунальник», «Нафтовик-Укрнафта»,
«Дністер» та ФК «Одеса»), Олексій Паламарчук («Дністер» та ФК «Одеса»), Вадим Кирилов («Карпати», «Закарпаття», «Зірка», запорізький «Металург», «Зоря», «Десна», «Олександрія», «Нафтовик-Укрнафта», тернопільська «Нива» та дніпродзержинська «Сталь»), Олександр Райчєв (одеський «Реал» і «Зірка»), Анатолій Опря («Портовик», «Чорноморець», «Металіст», ФК «Харків», «Кривбас» «Дністер» та ФК «Одеса»), Андрій Скрипник («Шахтар-3», «Княжа», «Зірка», «Геліос», ФК «Полтава» та ФК «Одеса»). Також, варто відзначити, що гості на Кіровоградщині прибули за день до матчу; мали час адаптуватися.
З початку матчу команди запропонували одна одній високі швидкості і чимало боротьби. І в одному з ігрових епізодів у центрі поля Дмитро Согутовський, на думку арбітра» порушив правила проти опонента і отримав попередження. Але це було не найбільшим покаранням для Дмитра. Центральний захисник «Буревісника» в даному епізоді отримав травму і був змушений достроково завершити матч. Були сподівання, що медична допомога «врятує», але… В ту мить 5-6 хвилин «Буревісник» грав в меншості і дозволив супернику створити один стовідсотковий момент: Валентин Полтавець у контратаці втік від Попруги і прострілив – на щастя, удар в капітана одеситів Олександра Райчєва не вийшов, м’яч звалився з ноги. На далі була гра без моментів. Аж до поки в середині першого тайму Андрій Чернов чудовою подачею з флангу у центрі штрафного майданчику «знайшов Чемериса – Тарас в один дотик потужно пробив, відкривши рахунок на табло. Через 9 хвилин гості забили м’яч, але зробили це з положення поза грою. Гравці команди «Балкани» не рідко втрачали м’яч на власній половині поля. Так, після одного з таких епізодів Тарас Чемерис пробив поруч з дальньою штангою воріт суперника. В іншому епізоді гості втратили м’яч і були змушені порушувати правила проти Андрія Чернова – небезпечний штрафний удар. Максим Корчинський пробив у стінку гравців «Балкан», при цьому один з їх гравців зіграв рукою і було призначено пенальті. Удар Дмитра Добрянського Олексій Паламарчук відбити не зумів – 2:0.
У другому таймі матчу гості грали «першим номером». Їх цьому змушував поточний рахунок. Підопічні Сергія Грінкевича, граючи від оборони, не забували при нагоді проводити свої контратаки. Після перерви перший небезпечний момент створили гості: Валентин Полтавець після подачі кутового з п’яти метрів пробивав по воротам «Буревісника» - Сергій Карпов продемонстрував неймовірну реакцію, ногою відбивши м’яч. У наступні хвилини господарі мали забивати третій м’яч. Два моменти мав Денис Пономар. В першому епізоді він намагався парашутом закинути м’яч за виворот голкіперу – «круглий» опустився зверху на сітку воріт. У другому епізоді Денис не реалізував вихід сам на сам з голкіпером, програвши йому дуель. Відразу господарі могли поплатитися за не реалізацію. Валентин Полтавець ледь не вийшов на «побачення» з голкіпером – Олександр Слюсаренко у останню мить у підкаті заблокував удар Валентина. А через дві хвилини Валентин Полтавець з кутового точно подав на Пархоменка – м’яч після удару Дмитра Сергій Карпов зупинив за кілька сантиметрів від лінії воріт. «Буревісник» ще однієї втрати зазнав: через травму поле залишив Дмитро Добрянський. А на 70-ій хвилині матчу Олександр Паламарчук поза правилами зупинив Райчєва – пенальті і вилучення. Досить сурове покарання для «Буревісника». Валентин Полтавець впевнено розвів м’яч і голкіпера по різним кутам воріт – 2:1. На ворота «Буревісника», який грав в меншості, «закочувалися» одна за одною атака. В одних епізодах самовіддано грали захисники, в інших виручав голкіпер Сергій Карпов (як було в компенсовані хвилини зустрічі); футбольна фортуна теж була на боці господарів – на 85-ій хвилині «врятував» каркас воріт. Хоча справедливості ради варто відзначити, що в певні хвилини футболісти «Буревісника» не помічали, що вони грали в меншості і йшли вперед, проводячи швидкі контр випади. Під час одного з низ голкіпер «Балкан» парирував потужний удар Тараса Чемериса. В підсумку матч завершився перемогою «Буревісника», якому не завадили дві вимушені заміни та вилучення - 2:1.
По завершенні матчу президент ФК «Буревісник» Вакулик Ростислав Олександр вручив приз від «Технолюкса» найактивнішу вболівальнику.
Наступний свій матч «Буревісник» (Петрове) проведе 31 травня. Це станеться в рамках чемпіонату області. Матч відбудеться в Новомиргороді, де суперником буде місцева команда «Вентура плюс». А в чемпіонаті України серед аматорів завершилося перше коло – «Буревісник» перерву, яка буде не тривалою, йде очолюючи турнірну таблицю четвертої групи. 4 червня відбудеться перенесений матч першого туру «Балкани» - «Мир». А друге коло чемпіонату України «Буревісник» розпочне 11 червня домашнім матчем проти «Варварівки».

«Буревісник» - «Балкани» 2:1 (2:0) (Чемерис, 24; Добрянський, 38 (пен) – Полтавець, 71 (пен)).
«Буревісник»: Карпов, Попруга (Сідоров, 90+1), Слюсаренко, Согутовський (Паламарчук Олександр, 15), Поплавка, Корчинський, Чернов, Добрянський (Ланецький, 69), Пономар (Шамов, 82), Карпінець (Байстрюченко, 60), Чемерис.
«Балкани»: Паламарчук Олексій, Пархоменко, Саламаха, Златов Микола, Опря, Гаврилюк (Пєнов, 64), Урсуленко, Златов Вадим (Райчев, 64), Райчєв, Полтавець, Кирилов (Лазаренко, 67)
Попередження: Согутовський, 5; Чемерис, 40 - Полтавець, 33; Опря, 90.
Вилучення: Паламарчук Олександр, 70.

Прес-служба ФК «Буревісник»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool