Кіровоградщина: тіло загиблого зловмисник спочатку сховав у автомобілі, а пізніше відвіз на смітник.

Вересень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

До Гайворонського райвідділу міліції звернулася родичка 56-річного жителя сусіднього регіону, яка повідомила про його зникнення.

Жінка розповіла, що чоловік вирушив на власному автомобілі у гості до друга, який проживає в одному з сіл Гайворонського району, і вже кілька тижнів про нього нічого не відомо.
Правоохоронці відразу ж виїхали за вказаною адресою. На території домоволодіння, де мешкає 28-річний товариш зниклого чоловіка, стояв його старенький ВАЗ. Господар пояснив, що кілька днів тому зустрів гостя, але того ж дня він поїхав, навіть не повідомивши куди, а автомобіль залишив йому на зберігання. При огляді ВАЗа працівники міліції виявили сліди крові в салоні.
- За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження та розпочато досудове розслідування – розповідає заступник начальника Гайворонського РВ УМВС в області Ігор Яковлєв, - в ході якого з’ясувалося, що між жителями Гайворонського району та сусіднього регіону під час застілля виникла сварка.
Господар приревнував гостя до своєї дружини. Розізлившись, чоловік схопив палицю та наніс кілька ударів супернику. Коли жінка та її матір зайшли у дім, ображений чоловік продовжив бити гостя дерев’яним підлокітником та металевим кілком по тулубу і голові. Побачивши, що його жертва непритомна, зловмисник залишив тіло на подвір’ї, а зранку загорнув загиблого у ковдру і поклав до салону його ж автомобіля. Наступного дня чоловік вивіз небіжчика підводою на смітник та прикрив сміттям.
Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального Кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool