Кіровоградщина: терміновий ямковий ремонт - єдиний вихід

Лютий 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Вкрай тяжке становище дорожньої галузі не дозволяє виконувати планові ремонти

Борги, недофінансування, швидкий ріст цін на бітум та паливно-мастильні матеріали, неможливість їх вчасної закупівлі, а також заборгованість по заробітній платі не дозволяють дорожникам виконувати роботи в належні строки.
У зв’язку з цим прийнято рішення про максимальну концентрацію зусиль на конкретних ділянках автомобільних доріг під час аварійної ліквідації ямковості. Даний метод роботи дозволяє економити енергоносії – електроенергію, паливно-мастильні матеріали та ресурси асфальтних заводів, не розпорошуючись даремно по всій області. Тобто машини не будуть намотувати зайвих кілометрів, економлячи цим самим пальне, а термін виконання робіт на конкретній дорозі значно прискориться.
Враховуючи практично щоденне здорожчання нафтопродуктів, які є важливою складовою у роботі дорожньої галузі, вказаний метод роботи значно оптимізує витрати.
Варто наголосити на тому, що дані роботи є аварійними.
На сьогоднішній день на Кіровоградщині 57 тисяч м² доріг державного значення та 187 тисяч м² - на місцевих дорогах уражені ямковістю.
На ділянках автомобільних доріг, де проводитимуться роботи, будуть виставлені попереджувальні знаки про обмеження швидкості та проведення ремонтних робіт.

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області звертається до водіїв транспортних засобів бути уважними на дорогах і з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, адже ми працюємо задля вашої безпеки.

Прес-служба САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool