Кіровоградщина: сусід обікрав сусідів

Вересень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 2684 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 31-річний чоловік, що мешкав по сусідству з потерпілими. Раніше він вже був судимий за аналогічний злочин. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

На минулому тижні до Світловодського міськвідділу міліції звернулися жителі одного з населених пунктів. Громадяни повідомили про крадіжку ювелірних прикрас.

- Працівники міліції встановили, що поки господарі помешкання перебували на вулиці, чоловік, який мешкає з ними на одному поверсі, зайшов до їх квартири та викрав золото - 3 каблучки, ланцюжок, обручку і хрестик. Викрадені речі зловмисник продав в іншій області, а отримані кошти витратив на власні потреби, - повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк.

Дії злодія кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Також встановлено причетність чоловіка до крадіжки телевізора, яку він здійснив разом зі знайомим у кінці серпня. Слідство триває.

Кіровоградщина: розбійний напад в магазині


За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool