Кіровоградщина: стосовно посадових осіб розпочато сім кримінальних проваджень

Липень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

За ініціативи прокуратури протягом поточного року скасовано 41 необґрунтовану постанову про притягнення громадян до адміністративної відповідальності. Права саме стількох людей відновлено прокуратурою.

Окрім того, в результаті розгляду 140 документів прокурорського реагування за допущенні порушення прав громадян дисциплінарні стягнення накладено на 219 посадовців контролюючих та правоохоронних органів. Скасовано 25 постанов суду.
В ході проведення прокурорами перевірок додержання законодавства про адміністративні правопорушення виявлено і кримінально-карні діяння. Зокрема, за фактом фальсифікації документів при застосування законів про адміністративні правопорушення стосовно посадових осіб органів ветеринарної медицини, Пенсійного Фонду, податкової служби та органів ДАІ розпочато сім кримінальних проваджень. Наразі, два провадження розглянуто судами, три - з обвинувальним актом скеровано до суду, по інших двох триває досудове розслідування.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool