Кіровоградщина: рятувальники ліквідували 3 пожежі господарських будівель

Квітень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

За добу з 4 по 5 квітня рятувальники Кіровоградської області загасили 3 пожежі будівель господарського призначення на територіях приватних домоволодінь. Загиблих та травмованих не виявлено.

4 квітня о 7:39 рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцева пожежна команда ТОВ «Агрофірма П’ятихатська» виїхали за викликом на пожежу 7 м2 покрівлі сараю та дровника на вул. Козацьку в с. Зелене Петрівського району. Силами вогнеборців о 9:00 пожежу було локалізовано та о 10:30 – ліквідовано.

Того ж дня о 18:00 виникла пожежа на території приватного домоволодіння на вул. Земледарній смт Добровеличківки. Як з’ясували рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добовеличківки, горіло 24 м2 покрівлі господарської споруди. Силами вогнеборців та місцевої пожежної команди с. Липняжка о 18:25 пожежу було локалізовано та о 18:40 – ліквідовано.

О 4:30 5 квітня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 16 м2 господарської споруди та 200 кг сіна на вул. Петрівського в с. Мар’янівка Маловисківського району. Силами рятувальників 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска та місцевої пожежної команди о 5:14 пожежу було локалізовано та о 5:31 – ліквідовано.

Причини усіх пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool