Кіровоградщина: роз’яснювальну роботу провели у житловому секторі селищ Смоліне та Устинівка

Червень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 1203 | Коментарі: 0

Зважаючи на суху і спекотну погоду, пожежі продовжують лідирувати у щоденних зведеннях Служби порятунку. І як не прикро, досить часто стаються вони у житловому секторі.

Щоб не допустити пожеж в оселях мешканців Кіровоградщини, рятувальники нагадують громадянам, що займання виникають саме через їх недбалість або незнання й недотримання правил пожежної безпеки.

1 червня працівники пожежно-рятувальної служби області провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі селищ Смоліне та Устинівка. Під час спілкування з громадянами рятувальники нагадали правила безпеки при користуванні газовим обладнанням та побутовими електроприладами, загострили увагу на стані електромереж та на небезпеці спалювання сміття й сухої трави біля житлових будинків, сінників, господарчих будівель. Не залишили поза увагою рятувальники й питання дитячої безпеки, оскільки залишені без нагляду малюки часто стають не тільки винуватцями надзвичайних подій, а й жертвами власної необережності та необачності.

Зважаючи на те, що триває сезон літнього відпочинку, звернули увагу рятувальники і на правилах поведінки під час перебування у лісовому масиві та біля водойм, а також попередили про небезпеку виявлення застарілих боєприпасів часів ІІ Світової війни. А для того, щоб у будь-який час можна було пригадати правила безпеки, співробітники районних підрозділів У ДСНС в області роздавали співрозмовникам застережні листівки, наголошуючи при цьому, що у разі надзвичайної події чи ситуації потрібно не гаючи часу звертатись за допомогою до Служби порятунку за телефоном «101».

У ДСНС України у Кіровоградській області
          


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool