Кіровоградщина: роздрібний продаж нафтопродуктів та газу на території області через АЗС

Січень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1083 | Коментарі: 0

У грудні 2012р. на території області здійснювали продаж нафтопродуктів та газу 223 автозаправні станції. Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Світлих нафтопродуктів та газу продано на суму 114,2 млн.грн. Бензину реалізовано 4,7 тис.т, дизельного пального – 2,6 тис.т, газу скрапленого – 0,9 тис.т, газу стисненого – 0,5 тис.т.
В обсязі реалізованого бензину найбільшим попитом користувався бензин марок А–90–93, частка продажу якого у загальному обсязі склала 64,9%, найменшим – А–72–80 (2,8%).
Станом на 1 січня 2013р. запаси бензину на АЗС області становили 3,8 тис.т, дизельного пального – 1,8 тис.т, газу скрапленого – 0,2 тис.т.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool