Кіровоградщина: рейдова перевірка відбулася у Новомиргороді

Листопад 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1491 | Коментарі: 0

Як запобігти пожежі, не завдати шкоди майну та здоров’ю під час опалювального сезону у повсякденному житті – одна із основних тем роз’яснювальної роботи рятувальників Кіровоградщини цієї пори року.

Саме на правилах пожежної безпеки у побуті під час опалювального сезону наголошують фахівці Служби порятунку, здійснюючи рейдові перевірки як у приватному секторі, так і в житлових масивах з багатоповерховими будинками.

24 листопада така перевірка відбулася у м. Новомиргород. Рятувальники поспілкувалися з містянами та приділили увагу громадянам, що відносяться до так званої групи ризику. Адже дотримання правил пожежної безпеки актуальне для кожної домівки. Учасники рейду нагадали, що усі, хто користується пічним опаленням повинні знати: несправності треба усувати вчасно, не розпалювати печі легкозаймистими речовинами та ні в якому разі не залишати малолітніх дітей наглядати за ними. Тим, хто користується газовими та електронагрівальними приладами, рятувальники порадили використовувати лише прилади заводського виробництва, а у разі їх несправності звертатися за допомогою до фахівців відповідного профілю. Крім того, фахівці наголосили, що користуючись побутовими електроприладами, не слід перевантажувати електромережу.

Наостанок співробітники районного підрозділу У ДСНС в області роздали жителям застережні листівки та побажали дотримуватися правил пожежної безпеки повсякчас. Адже це запорука збереження життя та здоров’я.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool