Кіровоградщина: правоохоронці викрили кількасот фактів посягань на бюджетні кошти

Грудень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

З початку року понад 80 особам повідомлено про підозру у скоєнні відповідних кримінальних правопорушень.

Сума завданих злочинними проявами збитків, встановлена на момент початку досудових розслідувань, складає більше 40 мільйонів гривень.
У результаті вжитих заходів працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили 215 кримінальних правопорушень, пов’язаних з посяганнями на бюджетні кошти, з яких 95 – з коштами місцевих та 119 – державного бюджету.
Також виявлено 154 кримінальних правопорушення, пов’язаних з посяганнями на кошти державних цільових програм, з яких більше 20 зі збитками у понад 100 тисяч гривень.
У сфері державних закупівель виявлено 45 кримінальних правопорушень та ще два, пов’язаних з коштами субвенцій усіх рівнів.
Робота щодо викриття резонансних злочинів зі значними матеріальними збитками, службових зловживань, фактів отримання неправомірної вигоди та злочинів у бюджетній сфері триває.
Правоохоронці вживають заходів, спрямованих на протидію порушенням чинного законодавства розпорядниками бюджетних коштів під час проведення процедур закупівель товарів, робіт та послуг.


 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool