Кіровоградщина: правоохоронці викрили чоловіка у крадіжках металу і техніки

Вересень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 640 | Коментарі: 0

Чуже майно зловмисник продав, кошти витратив на власні потреби. На рахунку злодія 4 факти кримінальних правопорушень. За скоєне йому загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.

Протягом серпня-вересня до Світловодського відділу поліції надійшли звернення від місцевих жителів про викрадення виробів із металу та техніки з дачних ділянок.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 37-річний раніше судимий за крадіжки чоловік. Прогулюючись територією дачного товариства, злодій помітив покинуту ділянку, з якої викрав 4 металеві листи, арматуру в кількості 10 штук та металеву саморобну пічку. Всі речі склав до сумки та перевіз на автомобілі таксі до пункту прийому металобрухту.

Через декілька днів чоловік знову здійснив крадіжку вже з іншої ділянки. Цього разу забрав з собою обрізки труб, арматуру, шматки кутників та смуги з нержавіючого матеріалу. Майно перевіз на велосипеді і теж продав.
«У даний час поліцейські перевіряють зловмисника на можливу причетність до скоєння інших подібних кримінальних правопорушень», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool